Alvorens uw bezoeker toegang te geven tot de woning kunt u door middel van beeld of geluid controleren wie er aan de deur staat, en of deze persoon wel gewenst is.

Panasonic Videofoon
 

Videofonie en/of parlofonie zorgen voor extra veiligheid. U kan zien wie aanbelt waarna u zelf beslist te communiceren of die persoon binnen te laten. De handsets zijn voorzien van een full color display en kunnen eenvoudig meegenomen worden. Hierdoor kunt u overal uw bezoekers te woord staan, nadat ze aangebeld hebben. Dankzij de brede kijkhoek heeft u een uitstekend zicht op de persoon / personen die aan de deur staan.  U kunt ook extra draadloze cameras en handsets toevoegen. De draadloze cameras zijn voorzien van een sensor die ook op warmte reageert. 

Extra mogelijkheden van videofonie:

 

U kan indien u dit wenst de videofunctie via IP aansluiten op uw computernetwerk zodat u vanop uw pc kan zien wie er aan de deur staat. U kan het systeem ook foto’s of opnames laten maken tijdens uw afwezigheid. Zo kan u bij terugkomst nagaan wie er allemaal bij u heeft aangebeld.  Afhankelijk van de camera kan u ook inzoomen op een bezoeker of de omgeving rond uw woning in breedbeeld bekijken. Je kunt het systeem ook aansluiten op een deuropener zodat u vanop afstand bezoekers toegang kunt geven. 

 

Ik wil graag meer informatie over videofonie/parlofonie:

Naam *
Naam