Het nieuwe, draadloze Video Intercom Systeem van Panasonic is eenvoudig te installeren en kan vrijwel overal worden toegepast.

Panasonic draadloze videofoon

Dankzij de draagbare handige monitor kunt u uw bezoekers vanaf het ganse huis en tuin worden begroet en eventueel worden binnen gelaten. Er kunnen eenvoudig extra draadloze camera’s met bewegingsmelders en extra monitoren worden toegevoegd. Door de flexibiliteit van het systeem kunnen camera’s en monitoren overal worden toegepast. Beelden kunnen ook worden opgenomen.

Draadloos systeem

Het systeem is draadloos en kan overal vandaan, binnen het DECT bereik, worden bediend. Er kunnen 6 extra handsets op het systeem worden aangesloten. De bekabeling vanaf de buitenposten met drukknop naar de centrale monitor is een 2-draadsverbinding, de draagbare handsets en de buitencamera’s met ingebouwde bewegingssensor (max. 4 units) zijn volledig draadloos verbonden met de binnenpost. De ( optionele ) buitencamera wordt gevoed met de bijgeleverde 24V din-rail voeding.

panasonic handset

Geheugenkaart

Beelden van bezoekers kunnen automatisch worden opgeslagen. Maximaal 3.000 bezoekers kunnen er worden vastgelegd (30 seconden per bezoeker). De beelden kan men via elke PC met een SD card slot of op de centrale monitor zelf herbekijken. Ook zonder SD-kaart beschikt de monitor over een beperkt intern geheugen om de laatste beelden te registreren.

buitenpost panasonic videofoon

 

Alles zichtbaar

De buitenpost is voorzien van een breedhoeklens met een kijkhoek van 170 graden horizontaal en 115 graden verticaal. De camera levert, ook in de hoeken, een helder beeld zonder vervormingen.

Extra monitoren
Er kunnen tot 6 handsets met monitor aan het systeem worden toegevoegd, via elke monitor kunnen bezoekers worden binnen gelaten.


Wenst u meer info?

Naam *
Naam
Selecteer *