Enkele van onze tevreden klanten:

“Voor de opstart van ons Entertainment Center O’Learys Gent deden we vorig jaar een rondvraag bij diverse partijen voor aanlevering camerabeveiliging, toegangscontrole & alarm.
- We vonden het belangrijk deze 3 aspecten toe te kennen aan een partner met kennis van zaken.
- Wij zijn echt onder de indruk van de wijze waarop Alain onze noden begrijpt en deze weet om te zetten in doelgerichte oplossingen. Zo zijn camerabeelden, alarm & toegangscontrole vanop afstand voor de bevoegde personen zichtbaar.
- Transelec maakt zijn beloftes waar”
— Steven Malysse – O’Learys Gent
“Ik heb Alain gecontacteerd om bewakingcamera’s te plaatsen. Hij plaatste uitstekend materiaal voor een correcte prijs. Ondertussen al 4 projecten met Transelec afgerond. Telkens correct volgens afspraak en geen verborgen noch extra bijkomende kosten. Uitstekende kerel om mee samen te werken.”
— Henk De Bleecker, architect - Brummo.be
“Wij zijn echt onder de indruk van de wijze waarop Alain van Transelec onze vragen van ‘wie heeft wanneer geleverd bij onze huurders’ heeft vertaald naar een praktische oplossing. Via camerabeelden kunnen we voor onze huurders nagaan of hun verhuurde goederen tijdig worden (terug) geleverd. En dit kunnen we 24/24 dankzij de internetverbinding en handige apps voor smartphone en tablets die we er kosteloos bijkregen. Via deze beelden creëren we een veilig gevoel voor onze klanten en onszelf.” “Transelec is correct, nuchter in prijszetting zonder kwaliteitsverlies en maakt zijn beloftes waar”.
— Alexandra Vanhamme - Opslag.com
“Begin oktober 2012 hebben we via de firma Transelec een camerabewakingsysteem laten plaatsen. We willen ons en onze klanten een veilig gevoel geven tegen elke vorm van agressie en diefstal. De installatie gebeurde op een professionele manier. Ik heb een 4 tal cameras waar ik zowel overdag als ‘s nachts live kan naar kijken, maar ook tot 30 dagen terug kan herbekijken! Ik kan dit doen zowel op mijn computer als gelijk waar en wanneer op mijn Iphone. De installatie verliep vlot en de prijs/kwalitieit is perfect in verhouding. 3 weken na installatie hadden we een diefstal op het terras, dankzij de opgeslagen beelden hebben we de dader perfect kunnen traceren. Alain bewijst hiermee zijn kennis en kwaliteit!
— Philippe Honoré, Frituur Bossuwé Kortrijk