UW POORT OPENEN VIA GSM

Een eenvoudige gratis oproep volstaat voortaan om een hekken, een slagboom of een automatische poort te openen. In alle veiligheid en uiterst eenvoudig.

gsm poortopener

De afstandsbediening is vanaf nu verleden tijd !

Poortopener via GSM

Bent U particulier?

Bedien uw garagepoort of uw hekken door de GSM module op te roepen met uw gsm. De intelligente technologie van het toestel “weigert” de oproep, die u dus niet betaalt. Maar ze activeert onmiddellijk de opening van uw poort. Uw voordeel? Geen dure afstandsbedieningen meer nodig. Geen gevaar meer die te verliezen. Geen speciale code te onthouden. En maximale veiligheid en controlemogelijkheden… u bepaalt immers zelf wie al dan niet het systeem mag gebruiken. Resultaat is een  eenvoudig gebruiksgemak en duurzaamheid.

Bent U bedrijfsleider?

Maak het voor uw medewerkers een stuk makkelijker… en verhoog tegelijk de veiligheid van uw bedrijfsgebouwen. Met de GSM module kunnen uw medewerkers voortaan via hun gsm de poorten, automatische slagbomen van uw site of laadperrons openen. U kunt zo tot 500 verschillende personen instellen en bepalen wie op welke dagen, tijdens welke uren of onder welke omstandigheden toegang heeft. Beter nog. Dankzij de “logboek”-functie kunt u het komen en gaan van elke gebruiker via uw PC natrekken. Uw voordeel? Verhoogde veiligheid, permanente controle en maximale efficiëntie: alle gsm-oproepen om een poort te bedienen zijn gratis!


Wenst u graag meer info over deze poortopener?

Naam *
Naam