beveiliging voor ramen en deuren
Telemetrie

CM guard CM2000

De CM-GUARD is een batterijgevoede GSM meet- en bewakingsmelder. 

Door er een deur/raam magneetcontact op aan te sluiten ontvangt u alarmmeldingen via de ingebouwde GSM module zodra één van de ingangen wordt geactiveerd.

U kunt een SIM kaart van een willekeurige provider gebruiken. De Mobeye CM-Guard kan langer dan een jaar volledig op batterijen werken. Indien ze vervangen moeten worden stuurt de melder een ‘batterijlaagspanning’ melding. De stroomvoorziening kan ook een 12 VDC stroombron of netstroom zijn.De CM-Guard kan (maximaal) vijf nummers alarmeren via het GSM netwerk. Er kunnen twee sensoren aan worden verbonden. Zodra een hiervan wordt geactiveerd, zal de module een SMS tekstbericht uitsturen, eventueel gevolgd door een oproep.

Door de 12V adapter in een stopcontact te steken, kan meteen ook de stroomvoorziening bewaakt worden.

U kunt willekeurige potentiaalvrije sensoren aansluiten op de ingangen van de CM-Guard.

Voorbeelden: de uitgang van een alarmsysteem, een storingsignaal van een machine of apparaat, of sensoren zoals magneetcontacten en schakelcontacten.

In combinatie met een magneetcontact is de CM-Guard ideaal bruikbaar als deuralarm. Plaats de module in een kast en bevestig een magneetcontact op de deur.

TECHNISCHE KENMERKEN:

Ingangen: 12VDC (optioneel:netadapter)2 (NO of NC), bijvoorbeeld magneetcontact

User interface: Aan/uit knop1x status LED

Afmetingen: 80x60x40 mm

(Alarm)meldingen: SMS of SMS + oproep bij een geactiveerde ingang - SMS of SMS + oproep bij stroomuitval - SMS bij stroomherstel- SMS bij lage batterijspanning - SMS testmelding (“keep alive”)

Rapportages: Status rapporten en instellingsoverzicht op verzoek   via SMS bericht

Beveiliging: PIN code beveiliging voor de programmering

Programmering: Via SMS berichten:telefoonnummers (max. 5)herkenningsteksten en alarmtekstenstroomuitval vertragingstijdingang op NO of NCalarmvertragingstijdeninterval van testmeldingen

Stroomvoorziening: Batterijen: 2x CR123 Lithium (bijgeleverd) - Optioneel: 12VDC (220V netadapter   beschikbaar)

Batterij levensduur: > 1 jaar bij normaal gebruik> 2 jaar bij normaal gebruik (extern gevoed)

GSM/GPRS: Quad band EGSM 900/1800 – 850/1900 Mhz