Ledverlichting buiten

Een goed camerasysteem werkt ook 's nachts via infrarood, maar in combinatie met ledverlichting gaat het nog altijd beter!

Daarom bieden we ook professionele LEDverlichting aan.

Het zal voor veel mensen geen verrassing meer zijn dat LED veel energiezuiniger is dan 'normale' verlichting. Met minder wattage komt er meer licht uit een LED lamp. Dat komt door het rendement van een LED. Ter vergelijking: Bij een gloeilamp wordt slechts 5% van de energie omgezet in licht en bij een moderne LED is dit nu al 50%.
De LED projector lampen verbruiken minimum 90% minder stroom in vergelijking met de klassieke licht projectoren, de levensduur van de LED ligt tussen 50 000 uur en 100 000 uur.

Maar belangrijker is nog de efficiëntie van de lichtbron. Hoeveel licht wordt er precies uitgestraald per eenheid energie die erin gaat. Dit wordt uitgedrukt in Lumen / Watt. Lumen is een eenheid voor de hoeveelheid uitgezonden licht.

Voorbeelden:

*Gloeilamp: 10 Lumen / Watt
*Halogeen: 7 Lumen / watt
*Spaarlamp: >55 Lumen / Watt
*LED: 55 - 161 (!) Lumen /watt

Een berekening:

De prijs van een 10W LED spotje is ongeveer 40€ en heeft een levensduur van 50.000 uren. De prijs van een 80W halogeen spotje is ongeveer 5€ en heeft een levensduur van 2.000 uren. Dit betekent dat u voor de levensduur van 1 LED lamp (= 40€), 25 halogeenspots nodig heeft (= 125€)

Met de LED projector spaart u veel onderhoud en geld uit !

Al onze LED projector lampen zijn conform met volgende normen : IP65, CE en RoHS. De LED Projector lampen zijn voor binnen en buiten gebruik : garage, parking, tuin, gebouwen enzoverder… Onze LED's zijn van het gekende BRIDGELUX (Amerikaanse fabrikant), deze staan garant voor kwaliteit en lange levensduur!

Ledverlichting kan uiteraard ook voor kantoorruimtes toegepast worden. 

Ledverlichting kantoor