Onderhoud beveiligingssystemen

Bij elke installatie streven wij naar de beste kwaliteit. Een goed onderhoud is cruciaal voor de optimale werking van uw beveiligingssysteem.  Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw alarminstallatie jaarlijks te testen. Zo garanderen wij een optimale werking van uw installaties. 

Het jaarlijks onderhoud van een alarminstallatie verplicht. U kan dit onderhoud zelf uitvoeren of u kan een beroep doen op een erkende beveiligingsonderneming zoals Transelec. Het is niet toegestaan het onderhoud te laten uitvoeren door een partijd die niet erkend is als beveiligingsonderneming. 

Het jaarlijks onderhoud is onderdeel van een onderhoudscontract en geeft recht op volgende diensten:

  • Jaarlijks verplicht onderhoud van uw alarminstallatie
  • Melding van technische problemen door de centrale rechtstreeks naar ons zo kunnen wij snel reageren.
  • Elektronisch dossier van uw installatie
  • 24u op 24u  | 7 op 7 service voor alarminstallaties
  • Maandelijks nazicht van uw bewakingscamera's met uitgebreide rapportage

 

Meldkamer

Met Oktopus hebben wij gekozen voor de beste op het vlak van telebewaking. U krijgt de hoogste waarborgen op het gebied van techniek en moraliteit. 

Oktopus is uitgerust met krachtige, betrouwbare en efficiënte apparatuur. De minste onraad wordt er onmiddellijk opgemerkt, geïnterpreteerd en doorgegeven aan het bedieningspersoneel.

In geval van inbraak of brand  zal Oktopus na verificatie de bevoegde instanties zoals brandweer of politie verwittigen.

oktopus meldkamer