Alarmsystemen of inbraakbeveiliging naar eigen behoefte.

Met het plaatsen van een alarmsysteem kunt u zich op de meest doeltreffende manier beveiligen tegen inbraak en ongewenst bezoek.  

Transelec installeert inbraakbeveiliging en alarmsystemen op maat voor woning of bedrijf

Een efficiënt en doeltreffend alarmsysteem moet eenvoudig zijn in gebruik, betrouwbaar zijn, en niet onbelangrijk, op elke onregelmatigheid of poging tot inbraak reageren waardoor een veiligheidsgevoel gecreëerd wordt.

Wilt u ook aansluiten op een meldkamer? 

Wij voorzien in onze offerte een voorstel van onderhoudscontract op jaarbasis. Bij technische problemen mag u rekenen op een snelle interventie, 7 dagen op 724 uur op 24.

U krijgt van ons de mogelijkheid om uw alarmsysteem vrijblijvend aan te sluiten op een meldkamer. Bij activatie van het alarm treedt de meldkamer in actie.  Voor ze de hulpdiensten inschakelen, contacteert de meldkamer u op het doorgegeven nummer. U krijgt daarbij alle informatie over welke sensoren en detectoren er geactiveerd werden. Pas na deze snelle controle wordt beslist om de hulpdiensten te verwittigen.

Indien u het alarmsysteem combineert met camerabewaking kan u in geval van activatie van het alarm ad hoc de camerabeelden bekijken. Op die manier kan u de meldkamer ook van de juiste informatie voorzien. 

Het aansluiten van uw alarmsysteem op een meldkamer heeft nog tal van andere voordelen.

  • Er gebeurt een permanente controle of uw elektriciteit nog werkt.
  • De levensduur van de batterijen in het alarmsysteem worden gecheckt.
  • Een code voor duress (afzetten onder dwang) behoort tot de mogelijkheden.

Met één eenvoudige handeling kunt u uw bedrijf of woning onmiddellijk beveiligen. Het elektronische detectiesysteem zal na activatie reageren op  elke poging tot inbraak.

Onze professionele alarmsystemen kunnen zowel bekabeld als volledig draadloos geïnstalleerd worden en kunnen daarbij via smartphone bediend worden. Deze smartphone App toepassing maakt uw woning/bedrijfsbeveiliging zeer aantrekkelijk en ultramodern en is super makkelijk in gebruik.

Een alarmsysteem installeren wij volledig op maat van uw behoeftes. Na een gedetailleerde risicoanalyse stellen wij een volledige inbraakbeveiliging voor op maat van uw woning of bedrijf.

 

 

SECURITY.  ANYWHERE, ANYTIME

 
Inbraak alarm